text

luni, 23 iulie 2012

28 Iunie 2012

Olimpienii din oraşul stelar Phoenix, 28 Iunie




Salutări din secţia centrala de informatie şi observaţie a oraşului stelar Phoenix, care protejează aria energetică a Greciei cu prezenţa permanentă a 12 superfiinţe Olimpiene. Venim să continuăm mesajul anterior, care este total confirmat de către desfăşurarea evenimentelor.

Α) Pachetele de abundanţă ale lui Saint Germain: După o întâlnire şi o unanimitate consistenţă a celor 7 înţelepţi ai sistemului galactic, a fost decis că pachetele de abundentă ale lui Saint Germain, aşa cum le cunoaşteţi voi, să nu fie oferite. Sunt mai multe motive pentru asta, dar în mod special pentru a evita să ajungă în mâinile Întunecaţilor. Aceasta pentru protecţia voastră, de vreme ce deciziile voastre ca şi fiinţe pământene dovedesc opusul cererilor pe care le faceţi. Cereţi prosperitate, iubire, integritate, egalitate, lipsa de egoism, dreptate pentru oameni şi pedepse pentru cei care rănesc şi trădează Grecia şi oamenii ei. Dar aţi căzut în teamă, egoism, lipsa de responsabilitate şi o promisiune falsă v-a fost servită. V-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă aţi crede un moment în protecţia pe care o căutaţi? În acest moment vreau să îi reasigur pe toţi cei care ne-au susţinut fără ezitare, atât pe noi cât şi munca noastră, că noi ştim cine sunt şi am luat toate măsurile necesare pentru protecţia lor la toate nivelele.


B) Evoluţii politice în Grecia – după cum le numiţi voi: Legat de locul sacru din Ellaneia al filosofiei, mentalităţii şi evoluţiei, pe care majoritatea oamenilor aleg să îl uite, evenimentele se desfăşoară exact aşa cum am spus în mesajele anterioare. După a doua eşuare a alegerilor, alegerile din Octombrie sunt o realitate. Guvernul actual s-a auto instalat şi nu a fost numit nici măcar de o decizie luată de toţi cetăţenii ţării sale sfinte. Nu are valoare pe scenă Europei şi toată lumea ştie asta. Toate astea au fost făcute prin toleranta preşedintelui Republicii Grecia. Sub legea constituţiei Greciei, deciziile şi legile pentru ţară sunt făcute prin parlament, care momentan nu există.

În lumina acestor evenimente, a treia şi ultimă şansă va fi oferită în Octombrie, în toamna, şi veţi decide conştienţi, în orice fel o percepeţi, dacă veţi deveni protectoratul unei Europe bine controlate sau veţi cere prin referendum dreptul vostru inalienabil de a deveni suverani ai propriei tari şi bogăţii, şi astfel ai prosperităţii pentru voi şi descendenţii voştri.

C) Media: Un teatru de umbre. Un grup bine controlat, care se supune şi executa ordinele mafioţilor şi trădătorilor împotriva oamenilor din această ţară. Aşa cum se aplică în toate regulile, sunt şi aici mici excepţii, şi asta este valabil pentru toată mass-media: televiziune, radio şi internet.

D) Dezvăluirea noastră maselor: În mesajul anterior am afirmat în mod clar şi fără echivoc că intenţia noastră este de a apărea şi că vom face asta printr-o avertizare specială, cu cronometrul pornit. Asta a fost planificat pentru 21 Noiembrie 2012. Vă anunţăm astăzi că nu mai este valabilă după decizia unanimă a celor şapte înţelepţi galactici, deoarece mesajul transferat la nivel colectiv este teamă şi îndoială. Asta este ceea ce primim. Astfel că, am decis că de acum înainte să fim observatori, de deasupra şi de asemenea să formăm suprafaţa Gaiei, fără a fi percepuţi, pentru a susţine şi echilibra pe toţi acei care sunt în credinţă şi fără îndoieli şi le mulţumim pentru asta. Când mergem între voi, un ne puteţi recunoaşte datorită vibraţiei voastre joase, pentru că cele 5 simţuri va poseda pe voi, şi nu invers. Oricum, sunt multe persoane car ene recunosc, ne percep şi putem comunica. Prezentarea noastră în faţa întregii lumi înainte de Decembrie 2012 va avea loc numai dacă decidem că asta poate afecta evoluţia noastră viitoare. Mai multe informaţii despre acest subiect vor fi date după 21 Noiembrie, dată când a fost stabilită o nouă întâlnire Galactică.

E) Comunitate spiritual pe internetul din întreaga lume: Valul fals a picat şi multe măşti vor cădea începând cu 21 Noiembrie. Va fi făcut cunoscut cine sunt cei care primeau cu adevărat mesaje de la intergalactici, galactici, entităţi Olimpieni, zei, maeştrii şi arhangheli. Este nevoie să învăţaţi să discerneţi intenţiile din spatele acestor texte şi ceea ce vor ele să pună în subconştientul vostru. În ceea ce ne priveşte, vrem să clarificăm că nu am oferit tehnologie avansată, cu câteva excepţii ce include o echipă grecească. Aşadar, nici un dispozitiv, care apare pe internet că venind de la noi, nu există. Aceste tehnologii în mâinile unor oameni ignoranţi şi neinformaţi pot cauze haos şi distrugere. Ceea ce vrem să oferim pe această planetă este pace şi libertate De acum, vei selecta total în concordanţă cu propria conştiinţă.

În concluzie, completând mesajul nostru, vrem să vă punem o întrebare pentru a răspunde: Cum veţi recunoaşte Lumină, când alegeţi să vedeţi numai teamă, fără a a deschide o fereastră prin care să atrageţi lumina? În final, ne referim la toate acele cercuri spirituale şi non-spirituale care fac profeţii corecte, ne egoiste, în armonie şi iubire, dar în acelaşi timp cu intenţii şi scopuri egoiste la nivel individual individual, care pun la stâlpul infamiei efortul nostru de a răspunde chemării voastre, făcând toţi paşii pe care îi vom considera necesari pentru siguranţa voastră şi pentru binele vostru cel mai înalt.

Cu onoare şi salutări glorioase Ellaniene, fiţi puternici şi binecuvântaţi.

Oraşul stelar Phoenix şi Olimpienii




Canal: Demetra

website: http://www.thunderzeus.gr/


Traducere: Camelia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu