text

duminică, 27 mai 2012

May 26th, 2012

Olimpienii si Federatia Intergalactica a Luminii din orasul stelar Phoenix, 26 Mai, 2012

The battle of Salamis, 480 b.c.

Salutari din partea centrala a orasului stelar Phoenix, care acopera zona energetica a Greciei si a Europei. Noi venim sa va informam despre planurile celor intunecati, legate de evenimentele pe care ei le pregatesc in Grecia si in toata Europa, unele dintre care deja au loc.

Alegerile paramentare din 17 Iunie 2012 in Grecia vor fi inca un mare esec, din moment ce partidele politice si absenta populatiei nu vor permite un mandat referitor la formarea guvernamentala. Aceasta va crea tensiuni atat local, cat si peste hotare, in centrul Europei. Incontrolabilitatea tarii, impreuna cu cea a manechinilor politici, care se “macelaresc” intre ei, pentru a convinge poporul de integritatea lor, care lipseste total, va crea simultan grupuri Incendiare, care au ca si tinta crearea de tensiuni si care au tel final angrenarea Grecilor intr-un razboi civil, care tinde sa aduca mult zgomot si voi cu totii stiti care este rezultatul acelor operatiuni.


Comunitatea Europeana va beneficia de pe urma acestei situatii si va incerca sa ocupe tara, sub pretextul protejarii cetatenilor UE Greci, pana la urmatoarea alegere, ce va fi anuntata pentru Octombrie 2012. Piesa centrala a acestei operatiuni va fi alianta Francezo-Germana, care este controlata de miezul central al Illuminati-lor. Pana la data celui de-al treilea scrutin parlamentar, revendicand dreptul ocuparii lor, ei vor domina fiecare milimetru patrat al tarii, prin controlarea legilor si luand decizii, care vor degrada si vor secatui intelectul uman, violand dreptul la liber arbitru si negand evolutia Gaia-ei in cea de a cincea dimensiune. Aceasta se va raspandi si la alte tari Europene, care se confronta cu austeritate economica si mizerie, fiind anuntat la inceput in Grecia in Octombrie, cel de al 4-lea Memorandum (eng. , the 4th Memorandum , n.t.) este deja pregatit pentru prezentare si aplicare. Uniunea Europeana se va desparti, cu Germania incercand sa devina un hiperstat al terorii si al controlului, subjugand celelalte tari europene sub protectia/ocupatia ei. Intentia celor Intunecati este ca planul pentru Europa, care deja a fost lansat in Grecia, sa fie extins si la celelalte patru continente ale suprafetei Pamantului.

Aceste planuri ale Illuminatilor pot sa fie inversate si prevenite. Aceasta depinde de propria voastra alegere libera/liber arbitru. GRECI, prin a alege acest mare partid si guvern la urmatoarele alegeri, doar veti facilita expansiunea planurilor Illuminatilor. Noul Memorandum va fi implementat si saracia va veni odata cu acordul/votul vostru. Ceea ce voi puteti face este sa va abtineti de la orice alegere, asa cum voi ati facut de curand si sa va revendicati dreptul la un referendum de a decide inca o data, moarte sau libertate “e tan e epi tas” (=this or on this/aceasta sau nu aceasta)*. In Grecia, cei numiti sa protejeze si sa se supuna legilor statului pentru beneficiul cetatenilor, rezista controlului si amenintat, bazandu-se pe el, este Presedintele Republicii. El ar trebui sa anunte referendumul legat de cursul tarii, ca el sa fie decis de catre intregul popor.

Olimpienii si Federatia Intergalactica ajuta, sustin si apara deciziile poporului. Concluzia evenimentelor enuntate mai sus vor fi semnalul pentru noi de a interveni si de a descalci activ, el va fi stimulul pentru prezenta noastra deplina, care voi o veti percepe cu cele cinci simturi ale voastre. La acest moment, noi trebuie sa subliniem taria sufletului, pe care Grecii o au si care trebuie sa renasca substantial in aceste luni dificile, care vor urma. Nu sucombati fricii si amenintarii, tineti fruntea sus si revendicati-va dreptul pentru voi si pentru descendentii vostri de a trai ca oameni adevarati si nu doar sa aratati ca oameni, dupa cum v-am spus mai devreme. Daca voi va reamintiti istoria voastra, voi veti vedea ca Grecii, uniti ca o superputere, au castigat batalii pentru libertatea sufletului lor, fara a fi subjugati si fara a-si pleca fruntile. Fie ca alegerea voastra, prin intermediul liberului vostru arbitru, sa fie pentru cel mai inalt bine al vostru, al lumii si al acestei galaxii.

Noi suntem Olimpienii si Federatia Inetrgalactica a Luminii, din orasul stelar Phoenix.

Canal: Demetra
website: http://www.thunderzeus.gr/
___________________

*dicton antic Grecesc. In Sparta, inainte ca baietii sa plece pe campul de lupta, mamele lor obisnuiau sa le dea scutul si sa le spuna acest dicton. Sensul real al sau este : ‘Adu-mi inapoi acest scut sau ei iti vor aduce trupul pe scutul el’.


Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu